Nymöhamn

Du är här:   Start > Båtarna
en

Båtarna

C400/C450-serien är lätta modeller för rodd och paddling som ger den minsta miljöbelastningen i sitt materialval. Enkel hantering och lätta att lyfta i och ur vattnet, på och av bilen eller cykelkärran.
Alla har mjuka skal och en stomme av trä. Polyesterväv som skal är det primära valet för lång livslängd och hög hållfasthet. Full valfrihet i kulörval och möjlighet att få fototryck i hög kvalité på däcksduken. Fästpunkter för all möjlig utrustning efter eget önskemål och förstärkt botten om så önskas.

 

C400/450 för en hållbar framtid.

En plastbantad fritid med trästomme och väv i polyesterväv eller polyester/bomull. Målad med akrylatfärg eller linoljefärg utan lösningsmedel. Polyester/bomull ger inte samma släta yta som polyesterväv. Linoljefärg spricker lättare än akrylatfärg. Målas i valfri kulör.

C400/450 för en tålig farkost.

Färg och fernissa är tåligare mot repor än hårda skal och enklare att åtgärda om du får en skada. Tyg tål kollision med stenar utan att få bestående skador.

C400/450 för valfrihet.

Du kan få båtarna med valfritt tryck i fotokvalité på däcket, och i valfri kulör. Trycket görs på polyesterduk som sedan klarlackas.
Du kan komponera trycket själv eller få det gjort. Du kan få båten målad med graffiti eller annan konstform. Full valfrihet.

 

Submenu

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login